Home » » Skandal: Ummi Hafilda tidak yakin gambar itu abangnya

Skandal: Ummi Hafilda tidak yakin gambar itu abangnya

Written By kiff isme on Khamis, 3 Mei 2012 | Mei 03, 2012

 azmin ali
Adik kepada Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali, Ummi Hafilda Ali berkata, beliau yakin sehingga tahap 99.9 peratus bahawa gambar lelaki dalam aksi panas dengan seorang wanita yang tersiar dalam akhbar dan beberapa laman blog adalah imej abang kandungnya itu.--tamat

Umi Hafilda menyatakan 99.99% gambar itu ialah gambar Azmin, sama macam kenyataan seorang peguam pencacai semasa video Anwar apabila menyatakan laporan dari "pakar luarnegara" menyatakan 99% sama dengan Anwar.Ketidak yakinan Umi sendiri itu abangnya,mengapa tidak 100% itu abangnya.

Kenyataan Azmin Ali

"Saya mengecam sekeras-kerasnya fitnah yang ditohmah ke atas diri saya bertujuan untuk mengaibkan saya dan keluarga. Fitnah jelek ini disebarkan oleh media yang dikuasai Umno yang memetik sumber blog pro-Umno," katanya.

Jelasnya, modus operandi tersebut sama dengan tindakan trio Datuk T mendedahkan rakaman video yang didakwa menunjukkan individu mirip ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim tahun lalu.

Tambahnya, dakwaan ke atasnya itu ditimbulkan beberapa orang bekas sekutu politiknya yang mempertikai kesahihan hubungan darah daging beliau sebagai bapa anak-anaknya.

Beliau juga membuat ujian DNA sebanyak dua kali pada Julai 1998 ke atas isteri dan anak beliau untuk menafikan dakwaan tersebut.

"Namun Umno masih mengulangi fitnah kejam tersebut sepanjang 14 tahun ini walaupun bukti sudah jelas lagi nyata bahawa tuduhan mereka terhadap saya dan keluarga merupakan pembohongan semata-mata," katanya.

Beliau juga percaya fitnah melalui gambar lucah itu ditimbulkan kali untuk untuk mengalihkan perhatian rakyat daripada isu penipuan pilihan raya dan dan penyelewengan dana awam yang dibawa melalui perhimpunan BERSIH 3.0.

Gambar 

 azmin ali
CCTV di depan Pintu rumah
sex azmin ali
Gambar dariatas atau ada CCTV dari atas
 azmin ali
Gambar dari hadapan atau ada CCTV di ruang tamu
 azmin ali
CCTV di dalam bilik air

Cuba fikir dengan logik akal,apa kejadahnya meletakan banyak CCTV di ruang tamu,apatah lagi di dalam jamban.
Terlihat gambar sengajar di ambil dengan pelakon upahan yang mirip Azmin

azmin ali
Tarikh yang kononya sudah lama di posting,atau gambar ini sudah lama.

azmin ali
Tarikh sebenar artikal ini di posting kan

Inilah fitnah SEX yang cuba di mainkan oleh umno,menjelang PRU 13
UMNO dan SEX berpisah tiada,itu slogan yang sesuai untuk mereka.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.