Home » » Umno akan menyerang ke atas parti pembangkang

Umno akan menyerang ke atas parti pembangkang

Written By kiff isme on Jumaat, 22 Oktober 2010 | Oktober 22, 2010

                                                           

Perwakilan Terengganu, Saiful Bahri Baharuddin berkata, kaedah menyerang adalah pendekatan terbaik dalam peperangan propaganda yang dicetuskan pembangkang.
"Menyerang adalah cara terbaik untuk bertahan, pembangkang menyerang kita dengan membina persepsi bahawa Umno parti yang jahat dan dikatakan menjadi punca kepada semua permasalahan.
"Sampai bila kita perlu ambil pendekatan berhemah dan bersopan santun. Umno harus mengambil pendekatan menyerang dan agresif ke atas parti pembangkang
"Kita sebenarnya berada dalam peperangan membentuk persepsi, namun kita jangan terperangkap dengan propaganda ini hanya kerana kita mempertahankan Artikel 153 Perlembagaan Persekutuan.
(sumber: http://mstar.com.my)

Nampaknya selepas persidangan umno nanti mereka akan menyerang pakatan habis-habisan al maklumlah pilihanraya semakin menghampiri dan mereka takut kehilangan kuasa yang menjadi lombong kemewahan mereka selama ini.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.