Home » » Pemimpin tertinggi UMNO Pusat membiayai pembangkang

Pemimpin tertinggi UMNO Pusat membiayai pembangkang

Written By kiff isme on Isnin, 4 Oktober 2010 | Oktober 04, 2010


MUNGKIN Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak tidak menyedari ada pemimpin tertinggi UMNO Pusat yang membiayai pembangkang melalui pemberian projek untuk melumpuhkan musuh politik mereka dan sekaligus mengkhianati perjuangan UMNO.

Aktivis Masyarakat, Abdullahsani Haji Abdul Salleh mendedahkan demikian ketika menghubungi Sabahkini.net untuk memaklumkan bahawa beliau akan membuat pendedahan sedikit masa lagi siapakah tokoh berkenaan dengan menyerahkan segala bukti yang beliau ada.

“Kita tidak sangka sampai begitu mereka bertindak dan saya menyifatkan tindakan desperado ini mencerminkan mereka mula menghalalkan cara untuk mengekalkan kuasa,” kata Abdullahsani yang enggan menamakan pemimpin UMNO terbabit.

Tegas Abdullahsani, beliau memerlukan sedikit masa untuk mendedahkan bukti kerana masih sibuk menjalankan urusan perniagaan dan hanya akan menyerahkan bukti tersebut dalam masa terdekat.

Sebelum ini, Abdullahsani pernah mendedahkan beberapa bukti yang beliau dapat namun belum sampai masanya untuk diketengahkan sebagai tatapan umum.

Sumber:SAKINUL BANDAHALA (sabahkini)

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.