Home » » Pemuda UMNO, Pemuda Pas dana Angkatan Muda Keadilan akan berunding dengan PEKASA

Pemuda UMNO, Pemuda Pas dana Angkatan Muda Keadilan akan berunding dengan PEKASA

Written By kiff isme on Rabu, 29 September 2010 | September 29, 2010Apakah dakwan Shahrol ini benar?


ALOR SETAR 28 Sept. – Cadangan Wira Perkasa Kedah agar Rundingan Meja Bulat diadakan antara pertubuhan itu, Pemuda UMNO, Pemuda Pas dana Angkatan Muda Keadilan (AMK) bagi membincangkan isu yang menyebabkan perpecahan di kalangan masyarakat Melayu, mendapat maklum balas positif daripada ketiga-tiga parti politik berkenaan.

Ketuanya, Shaharol Niza Omar berkata, ketiga-tiga sayap parti itu menunjukkan minat mendalam serta bersedia mengadakan pertemuan itu dalam masa terdekat, demi memperjuang dan mengukuhkan perpaduan orang Melayu.

“Mereka sudah menghubungi saya dan telah mengadakan perbincangan ringkas, mereka menunjukkan minat yang amat tinggi bagi membincangkan soal hala tuju perpaduan di kalangan orang Melayu yang semakin rapuh hari ini.

“Rundingan itu juga akan membolehkan kita bergerak sebagai satu bangsa, dan bukannya bertelingkah sesama sendiri disebabkan berlainan fahaman parti,” katanya pada sidang akhbar di pejabatnya di sini hari ini.
Cadangan itu diutarakan Wira Perkasa Kedah pada 26 September lepas.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.