Home » » Memperketatkan kawalan pada pemilihan PKR

Memperketatkan kawalan pada pemilihan PKR

Written By kiff isme on Rabu, 29 September 2010 | September 29, 2010Setelah kekecohan di sesetengah kawasan semasa pemilihan ,Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim telah memperketatkan kawalan pada pemilihan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Kuala Selangor, Ahad ini.

SHAH ALAM 29 Sept. - Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berkata, semua langkah perlu telah diambil bagi memastikan keselamatan semua pihak yang hadir pada pemilihan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Kuala Selangor, Ahad ini.

Khalid yang juga Ketua Cabang itu berkata, selain menambah jumlah sukarelawan untuk melicinkan proses pemilihan, bilangan perwakilan yang membuang undi pada satu-satu masa juga dihadkan.

"Semua orang akan selamat,” katanya pada sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat mingguan Exco, di sini hari ini.

Beliau diminta mengulas mengenai persediaan cabang terbabit selepas berlaku kekecohan pada pemilihan di beberapa cabang parti tersebut pada Ahad lepas.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.