:
Home » » Gambar Artis baru balik UMRAH mabuk sampai terselak seluar dalam

Gambar Artis baru balik UMRAH mabuk sampai terselak seluar dalam

Khamis, 24 Mei 2012 | 0 comments

MENGUCAP panjang SS apabila menerima kiriman gambar daripada seorang pembaca menerusi emel kepada SS petang semalam. Memang mengejutkan hingga kawan-kawan pejabat SS semuanya terbeliak biji mata!

Khabarnya daripada pengirim itu, gambar itu adalah gelagat seorang pelakon popular bersama teman-temannya dalam sebuah majlis yang diadakan baru-baru ini. Kalau tidak silap SS, hujung minggu lalu di sebuah kelab hiburan.
Mungkin kerana terlalu letih menari dan kembung perut dengan minuman keras, pelakon tadi tersungkur berbaring hingga tidak menyedari terselak seluar dalamnya. Maklumlah pakaian pelakon itu malam ketika dia berparti pun bukanlah panjang sangat hingga boleh tersingkap menampakkan seluar dalamnya.

Memang berani mati sungguh gambar yang dikirimkan itu.

Melihat pada gambar itu, SS sendiri boleh membayangkan betapa mabuknya pelakon itu hingga tidak sedar ada orang merakamkan gambarnya.

SS tidak mahu menuduh sesiapa walaupun pengirim tadi ada menyebut nama pelakon itu kerana pada SS, biarlah pelakon yang makan cili itu sendiri sedar gambar miliknya sudah tersebar di akhbar dan portal.

Lebih mengejutkan lagi, sejak akhir-akhir ini, nasib pelakon ini memang bertimpa-timpa malangnya. SS rasa mungkin giliran dia pula kali ini. Biasalah adat industri hiburan, kadang-kadang kita di atas dan terselamat, tapi tidak mustahil esok kita terjatuh tersungkur sampai susah nak bangkit semula.

Kepada pelakon berkenaan, pandai-pandailah susun jawapan kalau dikejar wartawan. Jalan terbaik yang sering kali dilakukan artis, tutup saja telefon bimbit!

artis mabuk

artis mabuk telanjang

SS: Banyak lagi gambar artis separuh bogel kiriman pembaca sekarang yang sudah boleh jadi paparazzi.
sumber: disini
Kongsikan :

0 comments:

Catat Ulasan

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright © 2011. Politik kedai kopi - All Rights Reserved
Template Modify by Politik Kedai Kopi
Proudly powered by Blogger