:
Home » » Rumah elit Anwar di Washington DC

Rumah elit Anwar di Washington DC

Sabtu, 21 April 2012 | 3comments

Rumah elit Anwar di Washington DC

hari ni gua boring. sambil sambil boring gua melawat blog blog lembu untuk menghiburkan hati. salah satunya blog lembu yang paling gemuk, siapa lagi kalau bukan papagomo. ya ampun, makin teruk meroyannya si gomo ni rupanya. akibat ketandusan isu, lembu ni semakin aktif mereka cerita tanpa sebarang bukti. well, tipikal blogger umno. gambar kondom bersepah di tepi pantai pun dituduhnya kerja mahasiswa di dataran merdeka. kah kah kah!

antara yang menarik perhatian gua ialah gomo kata anwar ada rumah mewah di sebuah kawasan elit di washington dc. katanya..

"Sepertimana sebelum ini Gomo dedahkan mengenai Anwar Ibrahim akan meninggalkan Malaysia dan menetap di Amerika dengan memberikan jawatan ketua umum Pakatan Rakyat kepada Wan Azizah. Anwar Ibrahim sudahpun mempunyai kediaman rasmi di Amerika yang berlokasi di Washington DC sebuah rumah dikawasan elit yang dikelilingi pelobi pelobi yahudi utama dalam pentadbiran Amerika."

Rumah elit Anwar di Washington DC

gua pun terus right click dan melawat google images. dan hasilnya seperti berikut. kah kah kah! patutla cantik kemain rumah anwar ibrahim ni, rupanya papagomo kutip gambar rumah mewah dari website 'luxury home magazine'. kah kah kah! kalau macam ni gua pun boleh google gambar rumah paling mahal di india, lepas tu gua tulis dekat blog yang ini ialah rumah mahathir kutty. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah! tapi gua tak buat la kerja kerja tuduh tanpa sebarang bukti ni. ini semut ma, ini semut!
Rumah elit Anwar di Washington DC

notasemut : rumah je? kereta mewah, jet peribadi, kapal layar, jam, cincin, gelang anwar ibrahim taknak dedahkan ke? tudung wan azizah taknak dibongkarkan? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

Sumber: dari sini
Kongsikan :

3 ulasan:

  1. suruh dia gi tadika . menipu di sana. takde dalam sejarah orang bodoh berjaya menipu orang pandai. kahkahkah!

    BalasPadam
  2. hakikatnya dua2 bodoh.. bukan bodoh skit2.. bodoh komain... terjerat dalam perangkap syaitan. sebab berselilih pendapat orang masing2 kutuk mengutuk.. ada dalam sejarah orang bodoh dengan orang bodoh memang suka bergaduh sebab sama-sama bodoh. dah lah bodoh.. bodoh sebodoh-bodohnya plak tu

    BalasPadam
  3. hakikatnya dua2 bodoh.. bukan bodoh skit2.. bodoh komain... terjerat dalam perangkap syaitan. sebab berselilih pendapat orang masing2 kutuk mengutuk.. ada dalam sejarah orang bodoh dengan orang bodoh memang suka bergaduh sebab sama-sama bodoh. dah lah bodoh.. bodoh sebodoh-bodohnya plak tu

    BalasPadam

Sila berkongsi maklum balas anda dalam ruang perbincangan atau FB dan memfailkan apa-apa fakta yang anda dapati melalui pengalaman dan pengetahuan anda.

Ulasan isu hendaklah dengan fikiran terbuka, supaya setiap ulasan akan memberi manfaat kepada semua.

Berbahas atau bertukar-tukar pendapat,agar yang kurang kita tambahkan,yang lebih kita berikan.

 
Copyright © 2011. Politik kedai kopi - All Rights Reserved
Template Modify by Politik Kedai Kopi
Proudly powered by Blogger